torsdag 25 september 2014

Lagspel och resultat

Varma gratulationer och hejarop från förskolepersonal och grannar. För mig som helst smet från skolidrotten är det en ganska ovan grej att tävla för att vinna i lagform. Men det är fantastiskt att vara med i laget som gått framåt en massa i valet. Vunnit tusentals människors förtroende. S i Vallentuna har ökat mest i länet.

Och det får vi förstås se till att leva upp till. Jobba för att alla får plats och möjligheter - oavsett omständigheterna, att barn har förutsättningar för att nå bra resultat i skolan, att det finns bostäder, att skattepengarna används på ett schyst sätt. Att Vallentuna blir hållbart. Och allt annat som finns med i handlingsprogrammet.

Ny och grön i kommunfullmäktige kommer jag att vara, på en ordinarie plats eftersom det gick så bra i valet. Hisnande stort. Råd och tips kommer jag att behöva. Och jag vill också gärna veta vad som skulle göra skillnad för andra. Bästa frågan vid dörrknackningarna var "vad skulle du vilja förändra"? Tänker att det borde gå att fortsätta de samtalen - även om valrörelsen råkar ha tagit slut. (Så hör jättegärna av dig!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar